Kermis Boekel

Nia Domo 6 juli 2017,

Tijdens de Kermis in Boekel heeft Nia Domo weer gezorgd voor een spectaculair muziek programma. Natuurlijk kunt u, zoals gewoonlijk, in de lunchroom terecht voor een lunch, hapje of drankje! Op de poster is het gehele programma te zien! 

**  UPDATE **


BBQ PARTY + DJ


Vrijdag avond 4 augustus, de start van de Kermis bij Nia Domo!! vanaf 21.00 uur draait de DJ de gezelligste muziek en kunnen onze gasten genieten van mini saté en mini hamburgers!! 

De mini saté en mini hamburgers worden buiten op de BBQ gebakken en uitgedeeld aan onze gasten die van deze avond samen met ons een spetterend feest maken!!


Poster Kermis Boekel

 

logo-100

Naar het nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

openingstijden

Gedurende de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden voor de lunchroom en de bowling. Lees meer »

Tekengebied 1

Nia Domo, 24 oktober 2017, Wordt jij onze nieuwe collega?!? wij zijn op zoek naar collega's voor in de bowling, lunchroom, zalen en cate... Lees meer »

kerst2

Nia Domo, 13 oktober 2017, Nog maar twee maanden en de feestdagen zijn alweer aangebroken! Nog geen plannen voor de kerstdagen? Lees meer »

kopje

Nia Domo, 5 oktober 2017, Het Sinterklaas feest komt er weer aan en natuurlijk wil iedereen dit graag samen met familie en/of vrienden ... Lees meer »

Volg ons