Bouwvakkers BBQ

Nia Domo 15 juli 2017, 

De vakantie periode is aangebroken en om de vakantie in te luiden organiseren wij op 28 juli 2017 een bouwvakkers BBQ. Natuurlijk zijn niet alleen de bouwvakkers welkom, maar iedereen die wil genieten van een heerlijke BBQ.

Het Bouwvakkers BBQ arrangement van 17.00 - 22.00 uur bestaat uit een BBQ, onbeperkt dranken en muziek, voor slechts € 37,50 p.p. Vanaf 2 personen kunt u al deelnemen aan de BBQ en reserveren kan in de lunchroom van Nia Domo, telefonisch en via de e-mail. Zie onderstaande poster voor informatie, mocht u meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om dit arrangement bij u thuis of op het bedrijf te verzorgen!!

Graag zien we u op de Bouwvakkers BBQ!!Tekengebie5d 1-100

Naar het nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

openingstijden

Gedurende de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden voor de lunchroom en de bowling. Lees meer »

Tekengebied 1

Nia Domo, 24 oktober 2017, Wordt jij onze nieuwe collega?!? wij zijn op zoek naar collega's voor in de bowling, lunchroom, zalen en cate... Lees meer »

kerst2

Nia Domo, 13 oktober 2017, Nog maar twee maanden en de feestdagen zijn alweer aangebroken! Nog geen plannen voor de kerstdagen? Lees meer »

kopje

Nia Domo, 5 oktober 2017, Het Sinterklaas feest komt er weer aan en natuurlijk wil iedereen dit graag samen met familie en/of vrienden ... Lees meer »

Volg ons