BoeCult 2017

Nia Domo, 1 augustus 2017.

Zondag 27 augustus staat Boekel weer in het thema van muziek en  cultuur. Op het plein komen diverse bekende artiesten o.a. Rob de Nijs, Baby Blue, Laura van den Elzen, One Two Trio Kindershow en John de Bever zijn de eerste namen die bekend zijn!!

Rondom Nia Domo zijn er verschillende straatacts te vinden en ook krijgen veel kunstenaars de kans hun creaties te tonen op de kunstmarkt.

Tussen alle gezelligheid door bent u natuurlijk van harte welkom op ons extra grote terras voor een hapje en een drankje!! Voor meer informatie over het uitgebreide muziekprogramma, de verschillende straattheateracts en de kunstmarkt met Boecult, kijk op www.boecult.nl

logo boecult

Naar het nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

openingstijden

Gedurende de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden voor de lunchroom en de bowling. Lees meer »

Tekengebied 1

Nia Domo, 24 oktober 2017, Wordt jij onze nieuwe collega?!? wij zijn op zoek naar collega's voor in de bowling, lunchroom, zalen en cate... Lees meer »

kerst2

Nia Domo, 13 oktober 2017, Nog maar twee maanden en de feestdagen zijn alweer aangebroken! Nog geen plannen voor de kerstdagen? Lees meer »

kopje

Nia Domo, 5 oktober 2017, Het Sinterklaas feest komt er weer aan en natuurlijk wil iedereen dit graag samen met familie en/of vrienden ... Lees meer »

Volg ons