• Openingstijden Bowling Nia Domo Boekel

  Openingstijden

  Heeft u zin in een leuke middag of avond, kom dan een keer gezellig naar Nia Domo om te potje te bowlen. We zijn de hele week geopend. Wilt u een gewoon potje bowlen of toch liever disco bowlen het kan allemaal op onze mooie en moderne bowlingbaan. We zetten de tijden overzichtelijk voor u op een rijtje.

  Meer info
 • Prijsoverzicht Bowling Nia Domo Boekel

  Baanhuur

  U kunt de hele week bij Nia Domo terecht voor een gezellig potje bowling. Alle banen zijn te huur vanaf 1 uur, maar dit kan natuurlijk altijd langer. Per baan kunt u met 6 personen samen spelen. Bent u met meer personen, reserveer dan gerust een extra baan. In het prijsoverzicht vindt u wat de baanhuur per dagdeel is.

  Meer info
 • Bowling Nia Domo Boekel heeft de volgende arrangementen

  Arrangementen

  Bij Nia Domo kunt u naast gezellig een uurtje bowlen ook gebruik maken van de diverse arrangementen die we te bieden hebben. Zo maakt u de middag of avond nog completer. Bent u met een groep of heeft u iets te vieren, het kan allemaal. We laten u hier graag kennis maken met alle mogelijkheden.

  Meer info
 • Bekijk de spelregels van Bowling Nia domo Boekel

  Spelregels

  Hoe zat het ook al weer met de puntentelling en wat is nou precies een strike of een spare? Kent u de spelregels van het bowlen al precies? Hier hebben we alle regels eenvoudig en duidelijk op een rijtje gezet zodat u goed voorbereid aan de wedstrijd kan beginnen. Ook handig om uw kennis nog een beetje bij te spijkeren.

  Meer info

Bowling


Bowlen biedt een sportieve activiteit voor jong en oud. Waarbij er in een gezellige ambiance genoten kan worden van een hapje en een drankje. Kijk ook eens bij onze verschillende bowling arrangementen voor een compleet verzorgde avond uit!

Voor een fantastische extra ervaring, kom naar ons disco bowlen, alle bowlingbanen worden in de stemming gebracht met blacklights, ledverlichting en beeldschermen.
Speciaal voor de kleinste kinderen hebben wij lichtere ballen en is er een 'dino' glijbaan aanwezig, waar de kinderen de bal vanaf kunnen rollen. Wij bieden ook de mogelijkheid om hekjes naast de baan te plaatsen, deze kunnen wij per persoon automatisch instellen. Door middel van deze hekjes wordt de bal niet in de goot gegooid. 
 
We bieden voor elke gelegenheid diverse bowlingarrangementen aan. Ideaal voor een feestje of ander uitje!!


 

Nieuwsoverzicht

Nia Domo 4 juli 2018, Van zondag 8 juli t/m zondag 19 augustus 2018 iedere zondag live muziek op het terras van Nia Domo. Lees meer »

fietsvierdaagse-wolvega-768x350

Nia domo 3 juli 2018, Inschrijven voor de start en finish kan bij Nia Domo te Boekel. De afstanden zijn 30, 45 of 60 kilometer per dag. Lees meer »

Tekengebied 1-100

Nia Domo, 20 juni 2018 Het is weer zomer en daar hoort natuurlijk een nieuwe zomerkaart bij. Lees meer »

Poster Kermis Nia Domo-100

Nia Domo, 20 juni 2018 Over iets meer dan een maand is het zover, Kermis in Boekel! Lees meer »

Volg ons