• Lunchroom Nia Domo Boekel Meer info

  Lunchroom

  Wij heten U van harte welkom in onze modern ingerichte lunchroom die plaats biedt aan ongeveer 80 personen en met het terras erbij nog eens 80 personen. Van een lunch, brunch, high tea, buffet tot feestje er is van alles mogelijk in deze ruimte.

 • Bowling Nia Domo Boekel Meer info

  Bowling

  Bowlen biedt een sportieve activiteit voor jong en oud, waarbij er in een gezellige ambiance genoten kan worden van een drankje en hapje. Kijk ook eens bij onze verschillende bowling arrangementen voor een compleet verzorgde avond uit!

 • Partycentrum Nia Domo Boekel Meer info

  Partycentrum

  Het partycentrum is geschikt voor alle feesten en vieringen, van heel klein tot heel groot en van bescheiden tot groots. De 2 grote feestzalen bieden elk ruimte voor 500 personen, maar er zijn ook kleinere ruimtes beschikbaar vanaf 10 personen.

 • Vergadercentrum Nia Domo Boekel Meer info

  Vergadercentrum

  Voor vergaderingen, seminars, productpresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, bedrijfsjubilea, bedrijfsfeesten, beurzen en talrijke andere evenementen. Groepen van 10 tot 800 personen kunnen terecht in onze vergaderruimtes.

Disclaimer

Nia Domo besteedt veel zorg aan het onderhoud van deze website. De gegevens die via de website worden verstrekt, zijn in principe afkomstig van betrouwbare bronnen.

Toch kan Nia Domo noch de juistheid, noch de volledigheid, of de geschiktheid van gegevens voor welk gebruik dan ook garanderen. Gegevens worden zonder welke garantie dan ook verschaft. Aan de inhoud van de site kunnen tegenover Nia Domo of andere partijen dan ook geen rechten worden ontleend.

De gebruiker wordt ervoor gewaarschuwd dat de verstrekte gegevens periodiek, zonder aankondiging, kunnen worden gewijzigd.

Nia Domo is niet verantwoordelijk voor om het even welk initiatief dat de gebruiker op basis van de verstrekte gegevens neemt. Mocht er een initatief worden gestart dan verzoeken wij u dit aan Nia Domo te melden.

Nia Domo sluit elke aansprakelijkheid uit voor eventuele directe, indirecte, incidentele schade of om het even welke andere schade die het gevolg zou zijn van, zou voortvloeien uit, of verband zou houden met het gebruik van de website van Nia Domo of met de onmogelijkheid deze te gebruiken. Wanneer er het vermoeden ontstaat dat er op eniger wijze schade zou kunnen ontstaan door het gebruik van de website of de hierop gepubliceerde gegevens dan verzoeken wij u dit direct aan Nia Domo te melden.

Nia Domo is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele storingen, fouten of onderbrekingen in de elektronische publicatie van de website en verwante gegevensdiensten.

Indien u denkt of vindt dat gegevens op deze website onjuist zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk dit te melden bij Nia Domo.

Nieuwsoverzicht

openingstijden

Gedurende de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden voor de lunchroom en de bowling. Lees meer »

Tekengebied 1

Nia Domo, 24 oktober 2017, Wordt jij onze nieuwe collega?!? wij zijn op zoek naar collega's voor in de bowling, lunchroom, zalen en cate... Lees meer »

kerst2

Nia Domo, 13 oktober 2017, Nog maar twee maanden en de feestdagen zijn alweer aangebroken! Nog geen plannen voor de kerstdagen? Lees meer »

kopje

Nia Domo, 5 oktober 2017, Het Sinterklaas feest komt er weer aan en natuurlijk wil iedereen dit graag samen met familie en/of vrienden ... Lees meer »

Volg ons