• Lunchroom Nia Domo Boekel Meer info

  Lunchroom

  Wij heten U van harte welkom in onze modern ingerichte lunchroom die plaats biedt aan ongeveer 80 personen en met het terras erbij nog eens 80 personen. Van een lunch, brunch, high tea, buffet tot feestje er is van alles mogelijk in deze ruimte.

 • Bowling Nia Domo Boekel Meer info

  Bowling

  Bowlen biedt een sportieve activiteit voor jong en oud, waarbij er in een gezellige ambiance genoten kan worden van een drankje en hapje. Kijk ook eens bij onze verschillende bowling arrangementen voor een compleet verzorgde avond uit!

 • Partycentrum Nia Domo Boekel Meer info

  Partycentrum

  Het partycentrum is geschikt voor alle feesten en vieringen, van heel klein tot heel groot en van bescheiden tot groots. De 2 grote feestzalen bieden elk ruimte voor 500 personen, maar er zijn ook kleinere ruimtes beschikbaar vanaf 10 personen.

 • Vergadercentrum Nia Domo Boekel Meer info

  Vergadercentrum

  Voor vergaderingen, seminars, productpresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, bedrijfsjubilea, bedrijfsfeesten, beurzen en talrijke andere evenementen. Groepen van 10 tot 800 personen kunnen terecht in onze vergaderruimtes.

Disclaimer

Nia Domo besteedt veel zorg aan het onderhoud van deze website. De gegevens die via de website worden verstrekt, zijn in principe afkomstig van betrouwbare bronnen.

Toch kan Nia Domo noch de juistheid, noch de volledigheid, of de geschiktheid van gegevens voor welk gebruik dan ook garanderen. Gegevens worden zonder welke garantie dan ook verschaft. Aan de inhoud van de site kunnen tegenover Nia Domo of andere partijen dan ook geen rechten worden ontleend.

De gebruiker wordt ervoor gewaarschuwd dat de verstrekte gegevens periodiek, zonder aankondiging, kunnen worden gewijzigd.

Nia Domo is niet verantwoordelijk voor om het even welk initiatief dat de gebruiker op basis van de verstrekte gegevens neemt. Mocht er een initatief worden gestart dan verzoeken wij u dit aan Nia Domo te melden.

Nia Domo sluit elke aansprakelijkheid uit voor eventuele directe, indirecte, incidentele schade of om het even welke andere schade die het gevolg zou zijn van, zou voortvloeien uit, of verband zou houden met het gebruik van de website van Nia Domo of met de onmogelijkheid deze te gebruiken. Wanneer er het vermoeden ontstaat dat er op eniger wijze schade zou kunnen ontstaan door het gebruik van de website of de hierop gepubliceerde gegevens dan verzoeken wij u dit direct aan Nia Domo te melden.

Nia Domo is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele storingen, fouten of onderbrekingen in de elektronische publicatie van de website en verwante gegevensdiensten.

Indien u denkt of vindt dat gegevens op deze website onjuist zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk dit te melden bij Nia Domo.

Nieuwsoverzicht

Poster JPEG

Nia Domo, 2 juni 2017 Zondag 2 juli 2017 van 12.00 tot 20.00 uur wordt het terras van Nia Domo vergroot en omgetoverd tot het Boekels Bi... Lees meer »

GONSyYdpul4

Nia Domo, 30 mei 2017 Beide Pinksterdagen zijn wij gewoon geopend!! Lees meer »

Tour Culinair 2017

Nia Domo, 16 mei 2017 Een gezellige en smakelijke fietstocht van ongeveer 40 kilometer met diverse stops. Lees meer »

17861696_1236242486473638_2056654477059448229_n

Nia Domo, 10 mei 2017 Volgende maand aan het begin van de zomer wordt er in het centrum van Uden "Summer in The City" georganiseerd. Lees meer »

Volg ons