• Menukaart Lunchroom Nia Domo Boekel

  Menukaart

  De menukaart in de lunchroom wordt regematig angepast aan wat er actueel is in het seizoen. Diverse soepen, broodjes en tosti's ontbreken niet op de kaart. Voor speciale gelegenheden kan er altijd in overleg een menu worden samengesteld. Ook voor een high tea bent u van harte welkom in onze lunchroom.

  Meer info
 • Arrangementen Lunchroom Nia Domo Boekel

  Arrangementen

  U kunt gebruik maken van verschillende arrangementen. Regelmatig worden er brunches georganiseerd, wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Verder kunnen er koffietafels, groeps- en/of bedrijvenlunches worden geboekt. Vraag gerust naar de overige mogelijkheden, deze zijn legio. Ook kunt u genieten van een high-tea.

  Meer info
 • Het terras van Lunchroom Nia Domo Boekel

  Terras

  In het seizoen biedt het terras plaats aan ongeveer 80 personen maar met evenementen wordt dit aantal flink uitgebreid. Er is een oplaadpunt voor electrische fietsen en de fiets kan in het zicht worden gestald. Het is een zonnige plek om onder het genot van hapje en een drankje eens heerlijk bij te komen.

  Meer info

Lunchroom

Wij heten U van harte welkom in onze modern ingerichte lunchroom. In onze sfeervolle lunchroom kunt u dagelijks genieten van diverse panini's, broodjes, salades en soepen. In de zomer kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje op ons zonnige terras.

Bij aanvraag van grotere groepen kunnen wij de keuken speciaal voor u openen, vraag naar de mogelijkhden via info@niadomo.nl óf 0492-321452.

Kom vrijblijvend langs voor de mogelijkheden. Wij staan voor U klaar!Nieuwsoverzicht

logo boecult

Nia Domo, 1 augustus 2017. Zondag 27 augustus staat Boekel weer in het thema van muziek en cultuur. Lees meer »

logo-100

Nia Domo 6 juli 2017, Tijdens de Kermis in Boekel heeft Nia Domo weer gezorgd voor een spectaculair muziek programma. Lees meer »

Tekengebie5d 1-100

Nia Domo 15 juli 2017, De vakantie periode is aangebroken en om de vakantie in te luiden organiseren wij op 28 juli 2017 een bouwvakker... Lees meer »

ding-100

Nia domo 3 juli 2017, Deze week is het alweer 1 jaar geleden dat het vernieuwde Nia Domo geopend is. Lees meer »

Volg ons