• Menukaart Lunchroom Nia Domo Boekel

  Menukaart

  De menukaart in de lunchroom wordt regematig angepast aan wat er actueel is in het seizoen. Diverse soepen, broodjes en tosti's ontbreken niet op de kaart. Voor speciale gelegenheden kan er altijd in overleg een menu worden samengesteld. Ook voor een high tea bent u van harte welkom in onze lunchroom.

  Meer info
 • Arrangementen Lunchroom Nia Domo Boekel

  Arrangementen

  U kunt gebruik maken van verschillende arrangementen. Regelmatig worden er brunches georganiseerd, wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Verder kunnen er koffietafels, groeps- en/of bedrijvenlunches worden geboekt. Vraag gerust naar de overige mogelijkheden, deze zijn legio. Ook kunt u genieten van een high-tea.

  Meer info
 • Het terras van Lunchroom Nia Domo Boekel

  Terras

  In het seizoen biedt het terras plaats aan ongeveer 80 personen maar met evenementen wordt dit aantal flink uitgebreid. Er is een oplaadpunt voor electrische fietsen en de fiets kan in het zicht worden gestald. Het is een zonnige plek om onder het genot van hapje en een drankje eens heerlijk bij te komen.

  Meer info

Lunchroom

Wij heten U van harte welkom in onze modern ingerichte lunchroom. In onze sfeervolle lunchroom kunt u dagelijks genieten van diverse panini's, broodjes, salades en soepen. In de zomer kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje op ons zonnige terras.

Bij aanvraag van grotere groepen kunnen wij de keuken speciaal voor u openen, vraag naar de mogelijkhden via info@niadomo.nl óf 0492-321452.

Kom vrijblijvend langs voor de mogelijkheden. Wij staan voor U klaar!

Bekijk eens onze speciale Sinterklaas Brunch!Nieuwsoverzicht

openingstijden

Gedurende de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden voor de lunchroom en de bowling. Lees meer »

Tekengebied 1

Nia Domo, 24 oktober 2017, Wordt jij onze nieuwe collega?!? wij zijn op zoek naar collega's voor in de bowling, lunchroom, zalen en cate... Lees meer »

kerst2

Nia Domo, 13 oktober 2017, Nog maar twee maanden en de feestdagen zijn alweer aangebroken! Nog geen plannen voor de kerstdagen? Lees meer »

kopje

Nia Domo, 5 oktober 2017, Het Sinterklaas feest komt er weer aan en natuurlijk wil iedereen dit graag samen met familie en/of vrienden ... Lees meer »

Volg ons