• Menukaart Lunchroom Nia Domo Boekel

  Menukaart

  De menukaart in de lunchroom wordt regematig angepast aan wat er actueel is in het seizoen. Diverse soepen, broodjes en tosti's ontbreken niet op de kaart. Voor speciale gelegenheden kan er altijd in overleg een menu worden samengesteld. Ook voor een high tea bent u van harte welkom in onze lunchroom.

  Meer info
 • Arrangementen Lunchroom Nia Domo Boekel

  Arrangementen

  U kunt gebruik maken van verschillende arrangementen. Regelmatig worden er brunches georganiseerd, wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Verder kunnen er koffietafels, groeps- en/of bedrijvenlunches worden geboekt. Vraag gerust naar de overige mogelijkheden, deze zijn legio. Ook kunt u genieten van een high-tea.

  Meer info
 • Het terras van Lunchroom Nia Domo Boekel

  Terras

  In het seizoen biedt het terras plaats aan ongeveer 80 personen maar met evenementen wordt dit aantal flink uitgebreid. Er is een oplaadpunt voor electrische fietsen en de fiets kan in het zicht worden gestald. Het is een zonnige plek om onder het genot van hapje en een drankje eens heerlijk bij te komen.

  Meer info

Lunchroom

Wij heten U van harte welkom in onze modern ingerichte lunchroom. In onze sfeervolle lunchroom kunt u dagelijks genieten van diverse panini's, broodjes, salades en soepen. In de zomer kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje op ons zonnige terras.

Bij aanvraag van grotere groepen kunnen wij de keuken speciaal voor u openen, vraag naar de mogelijkhden via info@niadomo.nl óf 0492-321452.

Kom vrijblijvend langs voor de mogelijkheden. Wij staan voor U klaar!

Nieuwsoverzicht

Nia Domo 4 juli 2018, Van zondag 8 juli t/m zondag 19 augustus 2018 iedere zondag live muziek op het terras van Nia Domo. Lees meer »

fietsvierdaagse-wolvega-768x350

Nia domo 3 juli 2018, Inschrijven voor de start en finish kan bij Nia Domo te Boekel. De afstanden zijn 30, 45 of 60 kilometer per dag. Lees meer »

Tekengebied 1-100

Nia Domo, 20 juni 2018 Het is weer zomer en daar hoort natuurlijk een nieuwe zomerkaart bij. Lees meer »

Poster Kermis Nia Domo-100

Nia Domo, 20 juni 2018 Over iets meer dan een maand is het zover, Kermis in Boekel! Lees meer »

Volg ons