• Vergadercentrum Nia Domo Boekel zalen

  Zalen overzicht

  We hebben 7 verschillende ruimtes ter beschikking die in aanmerking komen voor de verhuur. Vanaf 5 personen tot een zaal van max 400 personen. Ook de opstelling kunt u mede bepalen en we hebben alle hulpmiddelen zoals beamer, flipover en spreekgestoelte in huis. Ook voor een presentatie, seminar en bijeenkomst kunt u bij ons terecht.

  Meer info
 • Vergadercentrum Nia Domo Boekel arrangementen

  Arrangementen

  Bij Nia Domo kunt u prima vergaderen in onze mooie vergaderzalen met alle faciliteiten die u nodig heeft. Maar met onze vergaderarrangementen maakt u het geheel helemaal compleet. We hebben een aantal standaard arrangementen voor u samengesteld maar uiteraard denken we ook met u mee wanneer er andere wensen zijn.

  Meer info

Vergadercentrum


Voor vergaderingen, seminars, productpresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, bedrijfs- jubilea, bedrijfsfeesten, beurzen en talrijke andere evenementen. 

Groepen van 10 tot 800 personen kunnen terecht in onze vergaderruimtes. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig. Ook kunt u vergaderen combineren met een lunch of diner. 

Tenslotte is het mogelijk de dag af te sluiten met een activiteit in ons bowlingcentrum. 

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en een zaal is al te huur vanaf € 50,00 


Vergader mogelijkheden Nia Domo

Nieuwsoverzicht

logo boecult

Nia Domo, 1 augustus 2017. Zondag 27 augustus staat Boekel weer in het thema van muziek en cultuur. Lees meer »

logo-100

Nia Domo 6 juli 2017, Tijdens de Kermis in Boekel heeft Nia Domo weer gezorgd voor een spectaculair muziek programma. Lees meer »

Tekengebie5d 1-100

Nia Domo 15 juli 2017, De vakantie periode is aangebroken en om de vakantie in te luiden organiseren wij op 28 juli 2017 een bouwvakker... Lees meer »

ding-100

Nia domo 3 juli 2017, Deze week is het alweer 1 jaar geleden dat het vernieuwde Nia Domo geopend is. Lees meer »

Volg ons