• Vergadercentrum Nia Domo Boekel zalen

  Zalen overzicht

  We hebben 7 verschillende ruimtes ter beschikking die in aanmerking komen voor de verhuur. Vanaf 5 personen tot een zaal van max 400 personen. Ook de opstelling kunt u mede bepalen en we hebben alle hulpmiddelen zoals beamer, flipover en spreekgestoelte in huis. Ook voor een presentatie, seminar en bijeenkomst kunt u bij ons terecht.

  Meer info
 • Vergadercentrum Nia Domo Boekel arrangementen

  Arrangementen

  Bij Nia Domo kunt u prima vergaderen in onze mooie vergaderzalen met alle faciliteiten die u nodig heeft. Maar met onze vergaderarrangementen maakt u het geheel helemaal compleet. We hebben een aantal standaard arrangementen voor u samengesteld maar uiteraard denken we ook met u mee wanneer er andere wensen zijn.

  Meer info

Vergadercentrum


Voor vergaderingen, seminars, productpresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, bedrijfs- jubilea, bedrijfsfeesten, beurzen en talrijke andere evenementen. 

Groepen van 10 tot 800 personen kunnen terecht in onze vergaderruimtes. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig. Ook kunt u vergaderen combineren met een lunch of diner. 

Tenslotte is het mogelijk de dag af te sluiten met een activiteit in ons bowlingcentrum. 

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en een zaal is al te huur vanaf € 50,00 


Vergader mogelijkheden Nia Domo

Nieuwsoverzicht

images (1)

Nia domo 18 april 2018, Wij zijn op zoek naar jou!!! Voor Nia Domo en Party catering Verstraten zijn wij op zoek naar Collega's. Lees meer »

Bierfestival 10

Nia Domo, 22 maart 2018 Zondag 29 april 2018 van 14.00 tot 20.00 uur wordt het terras van Nia Domo vergroot en omgetoverd tot het Boek... Lees meer »

Poster 2018

Nia Domo, 22 maart 2018 Nog maar één maand en dan is het alweer Koningsdag 2018! Lees meer »

Nia Domo; Lentekaart 2018

Nia Domo, 20 maart 2018 De lente is weer begonnen en daar hoort in de lunchroom natuurlijk een speciale lente kaart bij! Lees meer »

Volg ons